استقلال
استقلال محبوب هر چه دله ...

فرهاد مجیدی در هر 40 دقیقه برای استقلال یک گل زده است.
وی از بازی آبی پوشان مقابل مس کرمان در هفته بیست و یکم مجوز حضور در میدان را دریافت کرد.

مجیدی در هفته 24 و در بازی در برابر پیکان که 24 دقیقه فرصت بازی پیدا کرد اولین گل خود و سومین گل تیمش را زد تا استقلال 3 - صفر برنده شود. در هفته 25، مجیدی‌20 دقیقه فرصت بازی برابر راه‌آهن داشت که در همان ثانیه هشتم ورودش یک گل 3 امتیازی زد.

در بازی با فجرسپاسی در هفته 26 در شیراز،وی به دلیل 3 اخطاره بودن بازی نکرد و روز پنج‌شنبه گذشته هم مقابل صنعت نفت‌30 دقیقه بازی کرد و گل دوم و پیروزی‌بخش تیمش را به ثمر رساند.

بر این اساسریال فرهاد مجیدی از زمان بازگشت به استقلال مجموعا 122 دقیقه بازی کرده و طی این زمان 3 گل زده است. به عبارت بهتر او به ازای‌ هر‌ 40 دقیقه یک گل برای تیمش به ثمر رسانده است. /ش

عکس جدید فرهاد مجیدی + بیوگرافی

 

03 عکس های فرهاد مجیدی

Farhad Majidi عکس های فرهاد مجیدی

F6 عکس های فرهاد مجیدی

022 عکس های فرهاد مجیدی

عکس فرهاد مجیدی در لباس الغرافه

عااااااااااااااشقتم


 

اسامی همه گلزنان تاریخ دربی به شرح زیر است:

گلزنان استقلال

5 گل: علی جباری وغلامحسین مظلومی
4 گل: عباس مژدهی،فرهاد مجیدی،مجتبی جباری
3گل:حسن روشن، صمد مرفاوی وصادق ورمزیار،آرش برهانی
2 گل: کاور حق وردیان، ادموند اختر، محمد نوازی، علیرضا اکبر پور، علی سامره، محمود فکری،غلامرضا عنایتی وامید روانخواه
1 گل: احمد منشی زاده، جواد قراب، رضا عادلخانی، هادی نراقی، محرم عاشوری، سعید مراغه چیان، غلامرضا فتح آبادی، بهتاش فریبا، پرویز مظلومی، جعفرمختاری فر، عباس سرخاب،شاهرخ بیانی، محمدتقوی، فرد ملکیان، سهراب بختیاری زاده، مهدی هاشمی نسب، داود سید عباسی،پیروز قربانی، امیر حسین صادقی، علی علیزاده،حسین کاظمی،حنیف عمران زاده،اسماعیل شریفات.میلاد میداوودی.فریدون زندی

گلزنان پرسپولیس:

7 گل: صفر ایران پاک
6 گل: حسین کلانی
4 گل:همایون بهزادی ومهدی هاشمی نسب
3 گل: فرشاد پیوس
2 گل: علی پروین، محمود خوردبین، ایرج سلیمانی، اسماعیل حاجی رحیمی پور،شاهرخ بیانی، ادموند بزیک، علی کریمی و محسن خلیلی،هادی نوروزی
1گل: کاظم گنجا پور، جهانگیر فتاحی، غلامرضا فتح آبادی، ناصر محمد خانِی، رضا عابدیان، نادر میر احمدیان، بهزاد داداش زاده،مرتضی کرمانی مقدم، مهدی مهدوی کیا، بهنام طاهر زاده، افشین پیروانی، پایان رافت، بهروز رهبری فرد، ، رضا جباری،علی انصاریان، یحیی گل محمدی، بهنام ابوالقاسم پور، عیسی ترائوره، حامدکاویانپور، سهراب انتظاری،شیث رضایی،مهرزاد معدنچی، مهرداد اولادی، علیرضا نیکبخت واحدی،مازیار زارع.ایمون زائد(لیبیایی)

 

علیرضا واحدی نیکبخت



تاریخ تولد: 5 صبح جمعه 9 تیر 1359(27 سال)

محل تولد: بیمارستان امام رضا مشهد

محل زندگی: خیابان کوه سنگی و ابوطالب مشهد

خانواده:

پدرش خیاط بود و تولیدی پوشاک داشت و مادر، خانه دار و البته هنر آرایشگری داشت ، او فرزند اول خانواده بود و بعد از او، یک برادر و 3 خواهر دیگر هم به این جمع اضافه شدند.

محل تحصیل:

ابتدایی:رافت کوهسنگی مشهد

راهنمایی:اسرار سازمان آب مشهد

دبیرستان:شریعتی مشهد در رشته فنی و حرفه ای

نکاتی از زندگی او:
*او خانواده و فامیلی پرجمعیت داشت. یک برادر،3 خواهر،3 عمو،4 عمه،4 خاله و3 دایی فامیل بزرگی بود و پر از رفت و آمد. او هم مثل همه ایرانی ها و شهرستانی ها با دلبستگی های عاطفی شدید به اعضای خانواده و فامیل، به خصوص به کوچکترین دایی اش صمد که فقط 5 سال با او اختلاف سنی داشت، بزرگ شد.
*در دوران کودکی آرزو داشت دکتر شود. از دوره نوجوانی ورزش را با والیبال شناخت و از ابتدای جوانی بود که گمشده و آینده اش را در فوتبال حرفه ای پیدا کرد.

*بازی های خوب و فیزیک مناسب، موجب درخشش او در مسابقات آموزشگاهی شد. سر از تیم باشگاهی راوند درآورد و بعد از 2 ماه تمرین، در اولین مسابقه باشگاهی در سطح جوانان مقابل ابومسلم، معتبرترین تیم فوتبال خراسان، به میدان رفت. پیروزی 3-1 آن مسابقه برای علیرضا شیرینی دیگری سوای اولین موفقیت در مهمترین گام داشت، او هر 3 گل این بازی را برای تیمش زد اما از آن هم مهمتر، دیده شدن و دعوت به پوشیدن پیراهن راه راه مشکی و قرمز ابومسلم بود.

*در ابومسلم هم همین حکایت تکرار شد، در همان اولین مسابقه در لیگ سال 1377، آنقدر درخشید که به تیم ملی جوانان دعوت شد. بعد از اتمام مسابقات جوانان، به تیم ملی امید دعوت شد و حضور همزمان در تیم امید و ابومسلم در لیگ، راه او را برای پیشرفت باز کرد. یک بازی درخشان در ورزشگاه آزادی تهران مقابل استقلال تهران، تیرخلاصی بود بر ترقی علیرضا. امیرقلعه نوعی که مربی تیم امید در کنار حمید درخشان بود، او را به استقلال دعوت کرده بود اما درست دقایقی بعد از سوت پایان آن مسابقه بود که خبر رسید، علیرضای 18 ساله به تیم ملی بزرگسالان دعوت شده است.
*منصور پورحیدری او را به بازیهای آسیایی بانکوک نبرد اما در بازگشت به استقلال، پذیرایی از این تازه وارد مشهدی را به عهده گرفت. علیرضا در سال 1378 قراردادی 5 ساله با استقلال بست،.

* بهار و تابستان 78 علیرضا هر شب بعد از تمرین در خوابگاهی واقع در خیابان لارستان تهران که باشگاه برای شهرستانی ها در نظر گرفته بود، خوابهای طلایی می دید. سرنوشت برای او راه موفقیت در نظر گرفته بود و این چنین علیرضا از همان نخستین بازی و نخستین فصل حضورش در استقلال، مهره ثابت تیم شد. درست مثل راوند و ابومسلم.
*میروسلاوبلاژویچ پیرمرد کروات در سال 1379 با یک نظر، علیرضا را به خاطر سپرد. او تیم ملی را برای حضور در معتبرترین میدان ورزش جهان آماده می کرد.علیرضا در تمام روزهای سخت اردو، سرحال و شاداب بود و در برابر تیم ملی اسلواکی با گل بی نظیری که زد، جای خود را در ترکیب فرشتگان چیرو با شماره 11 تثبیت کرد.ایران به جام جهانی نرسید اما دیگر ستاره متولد شده بود.

* علیرضا بعد از حذف تیم ملی زیرخاکستر این شکست محو نشد، او در بازگشت به دنیای فوتبال و مسابقات، در واپسین ثانیه های مسابقه استقلال الاتحاد عربستان در جام باشگاههای آسیا جفت پا به هوا برخواست و در ارتفاع 210 سانتیمتری( یک وجب بالاتر از دیرک افقی دروازه) با سر، شوتی محکم به توپ زد که تور دروازه و ورزشگاه لبریز از مردم و تیم الاتحاد را به یکباره فرو ریخت.
*نیکبخت با همه بازیکنان فرق داشت. استیل منحصر بفرد با حرکات خاص او از وی چهره ای به یادماندنی ساخته بود. او که همه ویژگیهای یک ستاره را از بعد فنی داشت، با ساده ترین و سالم ترین روش ها به مقام ستاره ای رسید. مثلاً او برای شادی بعد از گل کارهای خاص می کرد. هنوز تصویر آن شماره گرفتن او با استوک های کفش فوتبالی اش در ذهن هاست. یا دوئل انگشتی اش با احمد مومن زاده.

* نیکبخت در خارج از زمین هم رفتارهای یک ستاره را پیش گرفت. لباس های خاص که همگی در یک صفت، آمدن به او، مشترک بودند. وقتی در کنار عینک های مدرن، موهای آراسته، اتومبیل های مد روز، عطرهای خاص و زینت آلات مردانه عجیب قرار گرفت از علی نیکی ستاره ساخت.
*علی نیکی از تابستان 80 به جلد نشریات چسبید! عکس ها و ژست های مختلف، تیترهای گاه عجیب، روابط او با مهره های مشهور سینما و تلویزیون، چهره فتوژنیک و رفتار ستاره وار او، همگی مطلوب نشریات بود.
*آنچه به دوام ستاره بودن علیرضا کمک کرد، رفتار کنترل شده و فارغ از هر گونه غروری بود که پای علیرضا را به کارهای خیریه باز می کرد. هرگز گرد مجالس و شب نشینی های آنچنانی نچرخید و هیچ وقت اجازه نداد شایعات خانمانسوز پیرامونش به وجود بیاید. علیرضا خیلی مواظب اطرافیانش بود و تا کسی را کاملاً نمی شناخت، خارج از دایره ادب و معاشرت معمولی با او گرم نمی گرفت. به این ترتیب او جمع دوستانش را در حقیقت به شکل هوشمندانه ای گلچین کرد و هرگز نه خود کاری کرد که ناپسند عرف باشد و نه اجازه داد اطرافیان با چنین اشتباهاتی به شهرت او لطمه بزنند.
*نیکبخت در همه اجزای زندگی، ستاره ای متعادل است. او به همان اندازه که به لباس اسپرت اهمیت می دهد، اهل رسمی پوشیدن هم هست. موهایش را بلند می کند و گاه تا 200 گرم ژل می زند اما یک باره هم در همین ناباوری موها را بدون هیچ مقاومتی کوتاه می کند و عین محصل ها، شانه کرده می گردد! او تمیزی را دوست دارد، عاشق لباس های نو است اما به همان اندازه که خرج مد روز می کند، از بخشیدن به دیگران هم غافل نیست. همین مسئله باعث شده هرگز کسی به شیک پوشی و خوش پوشی او خرده نگیرد.
*اهل میهمانی رفتن نیست. البته حساب جمع های دوستانه و فامیلی جداست اما در این نوع میهمانی ها، او برای حاضران فقط" علیرضا" است نه نیکبخت ستاره. هرگز جایی نمی رود که از او به خاطر نیکبخت بودن، دعوت کرده باشند. در عوض، بدون دعوت و سرزده مرتب در پرورشگاه ها، آسایشگاه های سالمندان، خیابان ها، پارک ها، فروشگاه ها و مجالس خیریه مخصوص جمع آوری کمک و اعانه برای مستمندان حضور یافته و طوری رفتار می کند که همه معمولی بودن او را باورکنند این هم یکی از دلایل ماندگاری ستاره بخت اوست که هیچ وقت نیرویی را علیه خود تحریک نمی کند.

* اهل مطالعه نیست ولی عاشق سینماست. سیستم صوتی، تصویری اش هر کجا که باشد، کامل است و معمولاً هفته ای 2 یا 3 فیلم می بیند. بیشتر فیلم های خارجی را دوست دارد و با اکثر هنرمندان ایرانی، به خصوص کمدین هایی مثل مصطفی راد، جواد رضویان، مهران غفوریان و مجید صالحی رابطه دوستانه و رفت و آمد دارد.
*از بچگی چون در منزل خواهر و برادران کوچک را نگهداری می کرد، عاشق بچه داری بود و هنوز هم عروسک ها و اسباب بازیهای آن روزگار، بخش عمده ای از فضا و دکور منزل او را پر کرده است.
*غذای مورد علاقه او قرمه سبزی است و موز، میوه محبوب اوست. روزی 2، 3 فنجان چای می خورد، البته در منزل و خیلی وقت است دور کافی شاپ را به دلیل مشکلات ستاره ای، خط کشیده است.
*از قدم زدن خوشش می آید و حالا مجبور است در منزل به این کار بپردازد. موسیقی را دوست دارد ولی نه در مجامع عمومی مثل کنسرت ها! پای سریال های محبوبش می نشیند .
* گل رز را دوست دارد و عکس های زیادی را جمع آوری کرده است. محیط زندگی ساکت و آرام را می پسندد چون تا ساعت 12 ظهر می خوابد و شب ها هم دوست ندارد دوروبرش شلوغ و پرسر و صدا باشد. عاشق سرعت است و ماشین های سریع مثل" بی ام و" و" پورشه" و" آئودی" را می پسندد. بر عکس از موتور و هواپیما به شدت می ترسد و حتی المقدور از نقل و انتقال با این دو وسیله خودداری می کند.
*مارک محبوب لباس او زارا و دیزل است. آدامس اربیت می جود و ادکلن اولترا ویلت 212 می زند. کلاً به طبیعت علاقه زیادی دارد و عاشق درخت های بلند و فضای سرسبز است.
*نیکبخت زمان زیادی در هر شبانه روز را صرف فکر کردن به مرگ می کند و گاه و بیگاه سرزده به قبرستان می رود و در میان قبرهای ناشناس می گردد.
*نیکبخت برخلاف بسیاری از ستاره ها و درست نقطه مقابل شمایل ظاهری و چهره همیشه پر از لبخندش، بسیار با معنویت سروکار دارد. همانطور که در خلوت، اوقات زیادی را صرف تفکر به مرگ و سفر به جهان باقی می کند، در بسیاری از مواقع در محافل جمعی هم مشغول بحث در مورد نیروهای ماوراء الطبیعی می شود. خرافاتی نیست اما مثل همه ایرانی ها به چیزهایی که از کودکی از پدر و مادر شنیده، اعتقاد دارد. در مدرسه همیشه نمرات بینش اسلامی و انشاء اش 20 بود و او هنوز هم علوم طبیعی را به ریاضی ترجیح می دهد.
*ماه محرم برای او ماهی عزیز است. در اقوام و خویشاوندانش، مداح و قاری قرآن زیاد یافت می شود و مرتب در دهه اول محرم در تعزیه های فامیلی شرکت می کند. ماه رمضان را هم دوست دارد و همیشه از هر فرصتی استفاده می کند تا خاطرات سفر به مکه و مدینه در ماه رمضان را تعریف کند.
*شاید به خاطر همین معنویات قوی زندگی اوست که اصلاً کینه ای نیست. محال است بعد از گذشت 10 دقیقه، بدی کسی به خاطرش بماند. بدترین و سخت ترین خطاها و اشتباهات را به راحتی می بخشد و خودش هم درست همینطور است، بلافاصله بعد از اشتباه یا خطایی، عذرخواهی می کند و آنقدر صمیمانه این کار را انجام می دهد که حتماً پذیرفته می شود. اهل غرور و این حرف ها نیست، با آدم ها خیری راحت روبرو می شود و اهل دستگیری و کمک به خصوص به دوستان است.
*علیرضا خارج را فقط برای سفر دوست دارد و از زندگی در غربت بیزار است.

*شهر محبوب او تهران است و نیویورک و لس آنجلس را فقط برای سفر می پسنددد.

*شاید نکته ای را که درباره او نتوان باور کرد انتقال جنجالی اش به پرسپولیس است .اما او برخلاف تمام انتقالهای مشابه در پرسپولیس هم درخشید و خیلی زود هم استقلالیها و هم پرسپولیسیها فراموش کردند او یک استقلالی بوده است.این نکته باور این اعتقاد را ممکن می کند که هرکاری او انجام دهد درست است و با موفقیت همراه می شود.
*علیرضا قطعاً روزی دوباره به مشهد برمی گردد.او می خواهد بعد از پایان فوتبالش و درحالی که دغدغه مالی برای آینده ندارد، به شهر زادگاهش برگردد و دوباره مثل دوران نوجوانی در کوچه و پس کوچه های عشق و خاطره، دنبال توپ بدود، با همان رفقای همیشگی.


 
 

۱- شانزدهم فروردین سال ۱۳۴۷
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۲- بیستم دی سال ۱۳۴۷
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۳- سیزدهم مرداد سال ۱۳۴۸
پرسپولیس یک – استقلال ۳*

 

۴- هفدهم بهمن سال ۱۳۴۸
پرسپولیس صفر – استقلال *۳
(اولین بازی ناتمام دو تیم که نتیجه آن با رای فدراسیون فوتبال ۳ بر صفر به سود استقلال اعلام شد) این بازی با برتری یک برصفر استقلال در جریان بود که با اعتراض بازیکنان پرسپولیس نیمه تمام ماند. تک گل استقلال را نیز غلامحسین مظلومی در دقیقه ۹ به ثمر رسانده بود.

 

۵- سوم مهر سال ۱۳۴۹
پرسپولیس ۲ – استقلال ۳*

 

۶- بیست و هفتم دی سال ۱۳۴۹
* استقلال ۳ – پرسپولیس صفر

(دومین بازی ناتمام دو تیم که نتیجه آن با رای فدراسیون فوتبال سه بر صفر به سود استقلال اعلام شد) این بازی تا دقیقه ۷۵ یک بر یک مساوی در جریان بود، تا اینکه بازیکنان تیم پرسپولیس به دلیل اعتراض به نحوه قضاوت داور زمین را ترک کردند. براساس رای صادره از سوی فدراسیون فوتبال تیم استقلال با نتیجه ۳ برصفر برنده بازی شد.

 

۷- بیست و هشتم خرداد سال ۱۳۵۰
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۸- پانزدهم بهمن سال ۱۳۵۰
* پرسپولیس ۴ – استقلال یک

 

۹- سوم فروردین سال ۱۳۵۱
* پرسپولیس ۲- استقلال صفر

 

۱۰- یازدهم اسفند سال ۱۳۵۱
* استقلال ۲ – پرسپولیس صفر

 

۱۱- بیست و پنجم خرداد سال ۱۳۵۱
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۱۲- شانزدهم شهریور سال ۱۳۵۲
* پرسپولیس ۶ – تاج صفر

اختلافات داخلی بین بازیکنان و کادر مدیریتی چنین نتیجه ای را رقم زد..!منصور رشیدی دروازبان استقلال در نیمه اول ۴ گل و ناصر حجازی که در نیمه دوم به زمین آمد ۲ گل دریافت کردند

همچنین بعدها مشخص شد که جواد ا...وردی (مدافع چپ) آنروزهای تاج، توسط مدیرانِ وقتِ پرسپولیس با پول به نفع آنها بازی کرده است..شواهد هم نشان داد که دقیقا"چند هفته بعد از این ماجرا وی از تاج به پرسپولیس رفت!

 

۱۳- هجدهم آذر سال ۱۳۵۲
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۱۴- چهارم خرداد سال ۱۳۵۳
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۱۵- بیست و هفتم آذر سال ۱۳۵۳
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۱۶- پانزدهم اردیبهشت سال ۱۳۵۴
* استقلال ۳ – پرسپولیس یک

 

۱۷- بیست و پنجم مهر سال ۱۳۵۴
* پرسپولیس ۲ – استقلال صفر

 

۱۸- بیست و هفتم اسفند سال ۱۳۵۴
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۱۹- دوم مهر سال ۱۳۵۵
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۲۰- هجدهم اردیبهشت سال ۱۳۵۶
* استقلال ۳ – پرسپولیس صفر

 

۲۱- هجدهم آذر سال ۱۳۵۶
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۲۲- بیست و پنجم آبان سال ۱۳۵۸
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۲۳- سیزدهم تیر سال ۱۳۵۹
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۲۴ – شانزدهم مهر سال ۱۳۶۰

پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۲۵- هفدهم دی سال ۱۳۶۱
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۲۶- پانزدهم مهر سال ۱۳۶۲
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۲۷- بیست و پنجم خرداد سال ۱۳۶۵
* پرسپولیس ۳ – استقلال صفر

 

۲۸- هفتم فروردین سال ۱۳۶۶
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۲۹- هجدهم شهریور سال ۱۳۶۷
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۳۰- نوزدهم اسفند سال ۱۳۶۷
* پرسپولیس صفر (۴) – استقلال صفر (۲)
(این دیدار در جام حذفی برگزار شد که پرسپولیس در ضربات پنالتی حریف خود را از پیش رو برداشت)

 

۳۱- هفدهم آذر سال ۱۳۶۸
* پرسپولیس یک – استقلال صفر

 

۳۲- چهارم خرداد سال ۱۳۶۹
* استقلال ۲ – پرسپولیس یک

 

۳۳- بیست و هشتم دی سال ۱۳۶۹
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۳۴- چهارم بهمن سال ۱۳۷۰
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۳۵- پانزدهم اسفند سال ۱۳۷۰
* استقلال ۲ – پرسپولیس صفر

 

۳۶- هشتم خرداد سال ۱۳۷۱
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۳۷ – یازدهم دی سال ۱۳۷۱
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۳۸ – پانزدهم دی سال ۱۳۷۳
* استقلال ۳ – پرسپولیس صفر
(سومین بازی ناتمام دو تیم که نتیجه آن با رای فدراسیون فوتبال سه بر صفر به سود استقلال اعلام شد) این بازی تا دقیقه ۸۸ دو بر دو مساوی دنبال می‌شد اما به دلیل درگیری کاپیتان‌های دو تیم و هجوم تماشاگران منستب به تیم پرسپولیس به داخل زمین نیمه تمام ماند. پس ازیک روز کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای به پیروزی ۳ بر صفر تیم استقلال داد.

 

۳۹- هفتم بهمن سال ۱۳۷۳
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۴۰- ششم مرداد سال ۱۳۷۴
* استقلال ۳ – پرسپولیس یک

 

۴۱- هشتم دی سال ۱۳۷۴
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۴۲- بیست و هفتم مهر سال ۱۳۷۵
* پرسپولیس یک – استقلال صفر

 

۴۳- بیستم تیر سال ۱۳۷۶
* پرسپولیس ۳ – استقلال صفر

 

۴۴- بیست و دوم آبان سال ۱۳۷۷
* پرسپولیس یک – استقلال صفر

 

۴۵- دوم فروردین سال ۱۳۷۸
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۴۶- بیستم تیر سال ۱۳۷۸
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۴۷- دوم مهر سال ۱۳۷۸
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۴۸- هشتم اسفند سال ۱۳۷۸
* پرسپولیس ۲ – استقلال صفر

 

۴۹- نهم دی سال ۱۳۷۹
پرسپولیس ۲ – استقلال ۲

 

۵۰- پنجم اسفند سال ۱۳۷۹
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۵۱ – بیست و هشتم اسفند سال ۱۳۸۰
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۵۲- نوزدهم اردیبهشت سال ۱۳۸۱
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۵۳ – بیستم دی سال ۱۳۸۱
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۵۴- بیست و سوم خرداد سال ۱۳۸۲
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۵۵- بیست و پنجم مهر سال ۱۳۸۲
* استقلال ۲ – پرسپولیس یک

 

۵۶- سیزدهم بهمن سال ۱۳۸۲
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۵۷- اول آبان سال ۱۳۸۳
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۵۸- هفتم اسفند سال ۱۳۸۳
* استقلال ۳ – پرسپولیس ۲

 

۵۹- چهاردهم آبان سال ۱۳۸۴
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۶۰- نوزدهم اسفند سال ۱۳۸۴
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۶۱- دوازدهم آبان سال ۱۳۸۵
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۶۲- دهم فروردین ۱۳۸۶
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۶۳- بیست و دوم مهر ۱۳۸۶
استقلال یک – پرسپولیس یک

 

۶۴- پانزدهم فروردین ۱۳۸۷
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۶۵ – دوازدهم مهر ۱۳۸۷
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۶۶- بیست و پنجم بهمن ۱۳۸۷
استقلال یک – پرسپولیس یک

 

۶۷- دهم مهر ۱۳۸۸
استقلال یک – پرسپولیس یک

 

۶۸- چهاردهم بهمن ۱۳۸۸
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۶۹- جمعه ۲۳ مهرماه ۱۳۸۹
* استقلال۱– پرسپولیس۰

 

۷۰-۱۰ فروردین ۱۳۹۰

* استقلال۱– پرسپولیس۰

 

۷۱-جمعه ۲۵ شهریور ۱۳۹۰

* استقلال۲– پرسپولیس۰

 

۷۲-دوشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۰(جام ولایت-دوستانه)

استقلال۲-پرسپولیس۲

 

۷۳-جمعه ۱۹آذر۱۳۹۰(جام حذفی)

*استقلال۳-پرسپولیس۰

 

۷۴-پنجشنبه ۱۴بهمن۱۳۹۰

استقلال۲-پرسپولیس۳*

 

 

۷۵-جمعه ۳شهریور ۱۳۹۱

استقلال۰-پرسپولیس۰

 

 

۷۶-جمعه ۶ بهمن ۱۳۹۱

استقلال ۰ - پرسپولیس۰

 
احتمالا بسیاری از مردم می خواهند بدانند فوتبالیست های محبوبشان چه خودروهایی سوار می شوند.













 

 
 
 

آغاز یک راه طولانی

اولین تیم رسمی و تقریباً مطرح او جوانان کشاورز بود. تیمی که با کمبود امکانات مواجه بود اما با این حال این مسأله باعث نشد تا فرهاد مجیدی فوتبال را کنار بگذارد. پس از حضوری تقریبا کوتاه در جوانان کشاورز در همان ردۀ سنی به تیم بهمن پیوست. وضعیت در تیم جوانان بهمن بهتر از کشاورز بود. روزی ۳ بار تمرین می‌کرد. تمرین‌های سنگین و نفس‌گیر. برای حضور در مسابقات استانی به تیم صنایع پارچین پیوست و مدت کوتاهی به صورت بازیکن قرضی در این تیم توپ زد. درخشش او در تیم صنایع باعث شد تا مربیان تیم امید بهمن برای جذب دوبارۀ او تلاش کنند. پس از هشت ماه بازی در صنایع پارچین وارد تیم امید بهمن شد. او می‌دانست که اگر در ردۀ سنی امید موفق ظاهر شود می‌تواند به تیم بزرگسالان و مطرح بهمن راه پیدا کند. پس وقت تلاش بود! تلاشی برای رسیدن به یک آرزوی دیرینه! او پس از یک دورۀ کوتاه به آرزویش رسید و پیراهن تیم بزرگسالان بهمن را برتن کرد. آن روزها بهمن در شرایط خوب و آرمانی قرار داشت. او حالا آرزوهای بزرگتری در سر داشت...

حضور در استقلال

پس از درخشش در تیم بزرگسالان بهمن به استقلال تهران پیوست. تیمی که همیشه آرزوی پوشیدن پیراهنش را درسر داشت. فرهاد مجیدی می‌دانست که راه سختی در پیش دارد. راهی که به قله‌های افتخار ختم می‌شد. او در استقلال به یک شاه‌مهره تبدیل شد! شم بالای گلزنی و هوش فوق العادۀ او باعث شد که به یکی از موفق‌ترین و محبوب‌ترین بازیکنان آن زمان استقلال تبدیل شود. به‌واقع می‌توان از فرهاد مجیدی به‌عنوان یکی از ستاره‌های اواخر دهۀ هفتاد نام برد. وقتی می‌زد، یک دستش را روی سینه می‌گذاشت و دست دیگر را باز می‌کرد! حرکت او بعد از هر گل تکرار می‌شد. مجیدی سال‌ها برای استقلال بازی کرد و درواقع همین مسأله باعث شد که حتی امروز محبوبیت خاصی بین هواداران استقلال داشته باشد.

اروپا، مقصد بعدی فرهاد

درخشش او در بازی‌های لیگ ایران و حتی در سطح آسیا با پیراهن استقلال باعث شد تا سران باشگاه راپید وین اتریش که با استقلال روابط حسنه‌ای داشتند سخت به‌دنبال جذب فرهاد باشند. فرهاد مجیدی تصمیم خود را گرفت و در زمان حضور فتح‌الله‌زاده به اتریش انتقال داده شد. گرچه حضور او در اتریش چندان رویایی و همراه با موفقیت نبود، اما فرهاد همیشه از آن به عنوان یک تجربۀ طلایی یاد می‌کند. اختلاف در مبلغ قرارداد و همین طور یکی دو مصدومیت سنگین باعث شد تا فرهاد مجیدی فکر ادامۀ فوتبال در اروپا را از سر خود بیرون کند. رضایت نامۀ او بعد از یک فصل ناموفق در اتریش صادر شد …

امارات، نقطۀ آغاز …

شاید فکرش را نمی‌کرد که در امارات به آن همه موفقیت برسد. اولین تیم او در امارت، الوصل بود. پس از مدت کوتاهی با شرایط فوتبال امارات آشنا شد. کم‌کم به یک ستارۀ محبوب در بین شیوخ اماراتی تبدیل شد و پوسترهای او در سرتاسر امارات به چشم می‌خورد. سبک بازی او با دیگر بازیکنان آنقدر متفاوت بود که بازی‌های او خیلی زود به چشم آمد. فرهاد مجیدی از نظر مالی نیز آنقدر تأمین بود که جایی را جز امارات ترجیح نمی‌داد. پس از الوصل، به الاهلی امارات پیوست. در آنجا نیز بازی‌های خوبی به‌نمایش گذاشت. اما در سال ۲۰۰۳ به عنوان بازیکن قرضی به تیم العین امارات پیوست تا در جام باشگاه‌های امارات به میدان برود. او آن سال در بازی نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های آسیا و در برابر دالیان درخشید و به یک قهرمان تبدیل شد. گل رویایی او در آن بازی، العین را به فینال جام باشگاه‌های آسیا برد و در آخر، او با العین قهرمانی در آسیا را تجربه کرد. او دوباره به الاهلی پیوست. در طول مدت حضور در الاهلی حدود ۱۳۰ گل برای این تیم به ثمر رساند و در سال ۲۰۰۶ با این تیم قهرمان لیگ امارات شد.

حضور کم‌فروغ در ردۀ ملی

او در سال ۱۳۷۵ برای اولین بار به تیم ملی دعوت شد. محمد مایلی‌کهن، مربی وقت تیم ملی به توانایی‌های فرهاد اعتقاد داشت. فرهاد مجیدی، اولین بازی ملی خود را در برابر کویت و در سال ۱۳۷۵ انجام داد. گرچه او همراه تیم ملی به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه هم رفت، اما از او به عنوان یک بازیکن کم فروغ در ردۀ ملی یاد می‌شود. او در حالی که در اوج بود و در امارات می‌درخشید، خیلی کم به تیم ملی دعوت می‌شد و زمانی هم که به اردوها ملحق می‌شد، به‌دلیل دوری طولانی از تیم ملی نمی‌توانست به هماهنگی لازم برسد. او در طول دوران بازیگری خود ۴۱ بازی ملی انجام داده است و تنها موفق به ثمر رساندن ۱۰ گل ملی شده است.

بازگشت به استقلال …

مشکلات داخلی او با مدیران النصر امارات و فسخ قراردادش باعث شد تا در بدو ورود دوبارۀ مرحوم ناصر حجازی به استقلال، صحبت از بازگشت فرهاد مجیدی به‌میان آید. فرهاد مجیدی پس از کش و قوس‌های فراوان، به استقلال پیوست تا به قولی که در زمان جدایی‌اش از استقلال داده بود عمل کند. او در حالی به استقلال پیوست که مدیران پرسپولیس نیز به‌دنبال جذب او بودند. فرهاد مجیدی پس از رفت و آمدهای فراوان بالاخره کارت آی‌تی‌سی خود را دریافت کرد تا به عنوان «شاه‌مهرۀ آبی‌ها» از او یاد شود.

فرهاد مجیدی این روزها در تهران به همراه همسر و دخترش تیام زندگی می‌کند و می خواهد با درخشش در تیم محبوب و اسبق خود، بار دیگر به یک ستاره تبدیل شود. او آمده است تا خودی نشان دهد. بار دیگر با پیراهن استقلال، گلزنی کند و آن حرکات معروف خود پس از گلزنی را این‌بار در استادیوم آزادی انجام دهد.

با آرزوی موفقیت برای او و تمام دوستدارانش.

خبرآنلاین- رضا قوچان نژاد می گوید مشکل خاصی برای پیوستن به تیم ملی ایران ندارد.

رضا قوچان نژاد معروف به گوچی بازیکن ایرانی تیم سنت ترویدن بلژیک در گفت و گو با یکی از شبکه های خارجی بازی کردن در تیم ملی را یک افتخار دانست:« به هر حال من یک ایرانی هستم و بازی کردن در تیم ملی برایم افتخار به حساب می آید.»

او این را گفت و با بیان اینکه تنها مشکلش برای حضور در ایران خدمت سربازی است ادامه داد:«تنها مشکلی که من دارم خدمت سربازی ام است.البته فکر نمی کنم مشکل دیگری وجود داشته باشد.من شنیده ام که آقای کروش به بلژیک آمده اند و بازی من را دیده اند اما ایشان را ندیدم ولی می گفتند که کروش در ورزشگاه بوده است.»

قوچان نژاد ادامه داد:«من 12 سال در هلند بازی کردم و با پیشنهادی که از سنت ترویدن داشتم به بلژیک آمدم.»

این در حالی است که مدیر فوتبال تیم سنت ترویدن هم در این گفت و گو به تمجید از قوچان نژاد پرداخت و گفت:« همین که رضا از تیم ملی ایران پیشنهاد دارد یعنی اینکه ما راه را درست رفته ایم.رضا حتی از تیم کلن آلمان هم پیشنهاد دارد که این یک اتفاق خوب به حساب می آید.»

 روز پنج شنبه استقلال در هتل المپیک اردو داشت تا یک تمرین سبک را در زمین چمن مصنوعی این هتل برگزار کند.در سوی دیگر تیم رسانه ورزش با حضور عادل فردوسی پور در همین زمین در حال تمرین بود.پس از پایان تمرین اعضای تیم رسانه ورزش برای خروج از هتل به سمت پارکینگ رفتند.آنها مجبور بودند برای رسیدن به پارکینگ از مقابل هتل رد شوند اما در همین لحظه استقلالی ها از هتل خارج شدند تا تمرین سبکشان را برگزار کنند.عادل فردوسی پور وقتی دید که ممکن است در طول مسیر با امیر قلعه نویی و سایر استقلالی ها روبرو شود ترجیح داد از در دیگر مجموعه خارج شود.او مسیرش را عوض کرد و بدون رفتن به پارکینگ از در دیگر مجموعه خارج شد.مجری نود که از سوی قلعه نویی به مافیایی بودن متهم شده،برای جلوگیری از برخورد با سرمربی استقلال حتی ماشینش را هم جا گذاشت و کلید آن را به یکی از دوستانش داد تا برایش بیاورد.به هر حال رابطه قلعه نویی و فردوسی پور بارها دچار تنش شده اما هرگز به این بدی نبوده و احتمال هر اتفاقی در برخورد این دو می رود.شاید مجری محبوب برنامه 90 به همین دلیل ترجیح داد بدون روبرو شدن با قلعه نویی از هتل خارج شود

درباره وبلاگ


به وبلاگ خودتون خوش آمدید. 09398369927
آخرین مطالب

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ورزشی (استقلال و پرسپولیس)و آدرس abolfazil9927.LXB.irلینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 89
بازدید کل : 6380
تعداد مطالب : 36
تعداد نظرات : 19
تعداد آنلاین : 1



Alternative content